Невероятната Шарън Стоун навърши 60 години. Актрисата е родена на 10

...
Невероятната Шарън Стоун навърши 60 години. Актрисата е родена на 10
Коментари Харесай

Шарън Стоун на 60 години

Невероятната Шарън Стоун навърши 60 години. 

Актрисата е родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания. Тя стана световноизвестна с ролята на Катрин Трамел в " Първичен инстинкт ".

През 1996 г. в номинирана за премия " Оскар " за най-хубава актриса в основна роля за " Казино ".

Участвала е в над 100 кино лентата и сериала, измежду които " Зов за завръщане ", " Бърз или мъртъв ", " Глория ", " Диаболично ", " Специалистът ".

Израснала в малко градче, тя става модел, откакто член от журито на конкурс за хубост я вижда. Като млада бъдещата актриса отпътува за Ню Йорк, където незабавно подписва контракт с фешън организация. По-късно взема решение да опита в киното и след няколко дребни функции попада измежду кастинга за фотосите на кино лентата на Пол Верховен  " Зов за завръщане " с Арнолд Шваренегер. По същото време се снима и за корицата на " Playboy ", демонстрирайки мускулестото тяло, което е направила за кино лентата.. Казваме й цветущ рожден ден и ви я представяме с една красива фотогалерия.

Наскоро актрисата показа за големите старания, които е трябвало да постави, с цел да се възвърне от инсулт, който получава на 43 години. Тя сподели, че се е наложило да се научи още веднъж да приказва. 

Американското издание People през днешния ден отразява рождения й ден със фотоси от плаж в Маями, на които тя е в отлична форма, дружно е с по-младия си другар и носи пръстен с елмаз, който съгласно изданието може да е годежен. 

Казваме й цветущ рожден ден и ви я представяме с една красива и настояща фотогалерия.

Повече фотоси от историята и кариерата й, може да видите тук:  Шарън Стоун на 59
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР